Snart dags för john blund!


Sen god kväll bloggen!

Snart ska jag nanna, men ville bara göra ett sista inlägg först! 🙂 nu när jag fått igång min underbara telefon igen kan jag blogga från sängen igen. 🙂
Idag blev faktiskt en riktigt bra dag, förvisso mycket telens förtjänst, men kom även upp i vettig tid idag, tisdag till trots, har klappat på min kära Laura och imorgon ska jag förhoppningsvis fixa stallplats på närmare håll så jag hinner träffa henne mer. 🙂 Hjälpte även mami att snygga till och visa ett av stona och även göra en riktig grundrengöring på en annan. 🙂

Har blivit mycket hjälpande, hjälpte också en av älsklingen jobbarkompisar att flytta, phu fick mig verkligen att fundera en extra gång innan jag drömmer om större lägenhet, vilket jobb det är alltså!!

Så motionen har jag fått ordentligt med idag! 🙂 gick även en 2,5 km lång runda med älsklingen och doggisarna nu ikväll, skönt värre. Man mår som bäst när kroppen fått jobba lite. 😉

Nu önskar jag er godnatt och hoppas vi ses imorgon igen. 🙂 sov gott!
Puss