Mineral proof compact mineralizing powder 1


Fick med ett mineral puder med senaste Solo! Måste säga att det var riktigt bra, dock behöver jag köpa en ny dagkräm, för den jag har nu är inte tillräckligt återfuktande nu på vintern, trodde våren var på väg så jag tänkte att jag inte behövde, men kylan har visst tänkt stanna en stund till 🙁 Men hittade en på apotekets hemsida som var för både känslig- och vinterhud! 🙂 Så ska slinka in på apoteket sen och kolla in den! 😉

egopics 008egopics 009egopics 011

Har bara pudret på mig! Som tur är syns det inte på bild at huden krackelerat lite! 😉 Fastnade verkligen för ringen uppe i örat, tycker den är så läcker! 🙂

powder 001

Pudret!

Apoteket nästa! 😉 Ha det underbart!

Puss


En tanke om “Mineral proof compact mineralizing powder

Kommentarer är stängda.