Dagsprognos.


God kväll underbara trogna läsare!!

Förlåt att jag inte skrivit på hela dagen! Varit en riktigt jobbig dag, men skitsamma några ljuspunkter har det varit. 🙂 Vi var och bowlade en timme, super roligt, iaf när jag väl kom igång och satte tre strikes!! 🙂 Eller det var snarare så att jag hade tur tre omgångar i rak, annars sög jag kraftigt och resten av tiden!! Vet inte hur många gånger bollen(klotet) gick i rännan!! Tyvärr råkade älsklingen radera de bilderna :(  så han lovade att vi skulle åka dit en gång till så jag får bilder med! 🙂 Tyvärr ska bowlinghallen stänga sista april, så då är det slut bowlat! 🙁

Min sminklärare vill ha en ny dags makeup, verkligen en riktigt snygg, enkel och snabb makeup!

dagssminkning 021dagssminkning 026dagssminkning 027

Nu är det bara en vecka kvar till slutprovet!! Ska bli så himla spännande!!

Nu ska jag nanna, men imorgon ska det bli mer spännande läsning för er! 😉

Puss