Helnere


God middag!

Blev snabbinringd till jobbet i morse så jag hann inte med någonting utom att kasta i mig frukost och dra! Min dag har varit till större delen helt katastrof, tappade iphonen i backen i morse på väg till jobbet så skärmen sprack, har ju knappt haft telen i en månad! Kan ju säga att det sänkte denna dag ganska regält! :´(

Dock sa älsklingen att det nog ska gå att laga, puh!! men att notan kommer sluta på minst en tusenlapp! Fast det är ju billigare  än att köpa en ny!! Det känns som jag allt jag tar i går sönder, ni skulle sett hur det såg ut när jag åt knäckebröd, det var knäckebrödsbitar och pålägg överallt då knäckebröden bara gick sönder!!

Hade behövt en stor påse med godis just nu att trösta mig med, men har ingenting gott hemma, bara äcklig glass!! Blä!! Och är till och med för nere för att baka något!! Buhu!!

puss