Mer snö!!!


God kväll kära läsare!

Måste erkänna att jag är skittrött på snön och nu faller det mer!! Grymt frustrerande!! Önskar så att våren kunde komma, älskar grönskan som kommer med löften om varmare väder. Allt blir så mycket ljusare och lättare, det blir behagligare att gå ut och slippa proceduren med att ta på sig 100 plagg när man ska ut för att inte frysa röven av sig!! Blir trevligare och enklare att komma ut och motionera också! Finns ingenting negativt med vår och värme! 😉

Motionen har i och för sig flutit på riktigt bra bra idag ändå, tränade bort ytterligare 100 kcal framför teven och fick ihop nästan 16 000 steg idag, hela 60% mer än vad som är rekommenderat som minst antal steg för en dag! 🙂 Men kände att jag måste investera i ett par nya motionsskor, är ganska sugen på ett par Reebok easytone men är inte säker, hört både bra och dåligt om dessa och att de inte går att jogga i så jag får kolla upp lite mer om dem först! 🙂 Har ni några erfarenheter om dem får ni gärna berätta! 🙂

Nu måste jag sova! Sweet dreams!
Puss