Plugga, plugga och plugga!


God middag bloggen!

Känns som jag inte gör något annat än pluggar 24/7 inte för att klaga men idag är jag lite gnällig! 😉 Sen får jag väl skylla mig själv, kunde har spritt ut pluggandet mer, men som den sanna latmasken jag är väntar jag alltid till sista stund, vilket är att jag ska till skolan imorgon och då måste jag hunnit med allt! Eftersom vi börjar så tidigt finns det inga tåg som hinner fram så jag måste köra, älskar att gå upp 5 och köra i tre timmar för att ha en lektion på 2 h 45 min och sen köra 3 timmar till för att komma hem! jippi!

Men måste ta en paus i pluggandet, för mitt andra pluggande, läraren vill ha en till Brigitte Bardotsminkning, känner redan hur det svider runt ögonen bara jag tänker på det! 😉 Ska försöka hinna göra en till ikväll så jag tar igen då jag nog inte hinner med någon imorgon!

Puss