Sista Brigitte Bardot


God morgon bloggen!

Trött som in i bomben i dag, tog mig över två timmar igår att somna igår vilket resulterade i för lite sömn, men har för mycket att göra idag för att sova vidare!

Förhoppningsvis sista Brigitte Bardotsminkningen är gjord, och blev riktigt nöjd, dock är detta ingen sminkning man kan ha varje dag, eller inte jag iaf, gör ont i ögonen när jag lägger kajalsträcket idag. 😉 Blir den godkänd ska jag försöka hinna med en kväll och fest makeup ikväll! 🙂 Sedan när jag är färdig utbildad och diplomerad makeup artist tänkte jag börja göra makeup tutorials och lägga upp på bloggen så ni får se exakt hur jag gör! 🙂

bloggbilderSå snygg makeup, hoppas bara ögonen vänjer sig så det slutar svida när jag lägger på den! 😉

Ha en underbar dag! Nu ska jag gräva ner mig i mina studier och kanske försöka få i mig lite frukost! Puss