Ge mig något med tuggmotstånd!!


Okej känner mig faktiskt riktigt duktig som bara ätit grönt idag! Det har blivit olika intressanta kombinationen av tomat, gurka, oliver, vindruvor, äpplen, apelsin och banan! Ska handla om en stund få försöka hitta lite fler goda varianter annars kommer jag nog tröttna totalt på dessa grönsaker/frukter för gott!!

Men till middag kommer det bli lite omelett till ännu en jävla sallad! Nej nu ska jag inte vara sådan, det är ju faktiskt mitt eget val och det hjälper mot mat beroendet, då det inte är grönsaker och frukt jag blir sugen på, men det är det enda kroppen får, och då tröttnar den på mat! 🙂

På tal om något helt annat, så blev jag inspirerad av Tiffanys vlogg i Hipp hipp, att göra en egen inne och ute lista, dock kommer min vara bättre och inte bara sådant man hittar inomhus och utomhus! 😉 Kommer sen!

Puss