Brigitte Bardotsminkning!


bloggbild

Detta var inte en lätt sminkning, känns som jag har suddat bort och gjort om sträcken 100 gånger! Perfekt blev dem nog ändå inte, men är ganska nöjd iaf, för att vara första försöket! Hoppas jag får mycket konstruktiv kritik av min lärare, stod inte så mycket i studiehäftet och är lite osäker på tjockleken. Men detta är en sminkning jag vill bli skitgrym på så himla läcker då ska jag ha den varje dag! 🙂

Det jag använt till denna sminkning;

  • e.l.f mineral foundation, färg Light
  • e.l.f mineral eyeshadow, färg natural(använde jag även som rouge, då den skulle vara puderrosa), golden och seductive
  • Viva la Diva, absolutely fabulous Lips! Färg Nudie, mitten färgen.
  • Isadora, VibraLash mascara(min absoluta favoritmascara)
  • Och det allra viktigare, Dipliner by H&M

puss