Bröllopsmässan!


God kväll bloggen!

Det var superintressant inne på bröllopsmässan, blev såå sugen på att gifta mig NU! Dock har jag ju det lilla problemet med en ovillig karl, men det löser sig nog så småningom 😉 Det fanns hur mycket som helst att se och kameran var med överallt! Modevisningen var dock lite tråkigt, de hade bara typ 5 kvinnliga  och 3 manliga modeller, vilket resulterade i att varje modell fick gå fram och tillbaka hur många gånger som helst i samma klänning för att det andra skulle hinna byta om, tidsödslande och tråkigt, gick därifrån efter tio min av tristes! Stod dessutom så långt bak att jag inte kunde ta några bilder!

brollopsmassaofondue 005brollopsmassaofondue 010mobilbilder 228

brollopsmassaofondue 002brollopsmassaofondue 003

brollopsmassaofondue 004brollopsmassaofondue 006brollopsmassaofondue 007mobilbilder 212mobilbilder 217mobilbilder 218mobilbilder 219brollopsmassaofondue 011mobilbilder 225

mobilbilder 222mobilbilder 229

Så cool limousin! det hade inte varit fel att åka runt i en sån! Men det kostar att ligga på topp, 1500;-/timmen.

brollopsmassaofondue 009 

Det enda som intresserad älsklingen på hela mässan!

Puss