Zumba!


God morgon!

Hoppas ni haft en lugnare och behagligare morgon än jag! Gick upp redan vid halv 6 och gav älsklingen en lite puss innan han for till jobbet! Sen gjorde jag min första glittersminkning! Funderar på att göra en ny ikväll! 🙂

Och klockan 9 var jag på Zumba träning! Vet inte vilket som var skämmigast, zumban idag eller baletten igår?! Tror inte detta är något för mig! Känner mig bara klumpig och efter! Så här i efterhand känns det som jag hängde med bättre på baletten!

Men i tränings och fettförbrännings synpunkt är helt klart zumban ett bättre alternativ, är helt slut i hela kroppen! Dock kommer det bli här hemma framför teve ifall jag fortsätter, iaf tills jag är bättre, har för mycket vinnarskalle för att stå ut med att vara dålig inför andra, även om det är precis lika dåliga, jag vill vara bäst! 😉

bloggbild

Glittermakeup! 🙂

Puss