Underbar söndag!


God kväll!

Vilket underbart väder vi haft idag, solen tom värmde! Ridturen blev perfekt, så glad att jag åkte dit, var lite tveksam först! Laura var kanske en aning överenergisk, men det är ju så hon är så det får jag väl leva med! 😉 Eller så får jag helt enkelt skärpa mig och rida henne oftare! 😉

lovelaura

Älsklings tanten! 🙂

Har ännu inte fått något svar på sotningen, men håller tummarna att det gick bra! 🙂 I morgon ska jag till Studio Danza, de har prova på vecka hela nästa vecka och i morgon tänkte jag prova klassisk balett, hehe får se hur det gå, har aldrig provat innan och är typ lika smidig som ett kylskåp!! Kanske går bättre på tisdag, då tänkte jag prova på Zumba är väldigt sugen på det! Ska bli skitkul! 🙂

Men nu blir det sängen för mig, behöver min skönhetssömn 😉 Sov så gott!

puss