Ännnnu en sotning!! 2


utflyck och sotning 017

Nu då hoppas hoppas denna blir godkänd!! Snälla snälla snälla någon!! Jaja har gjort mitt bästa och är riktigt nöjd, hoppas bara min lärare också blir det! Med denna sminkning skulle jag varit ut och röjt ikväll, får messa polarna och se! 😉

Men nu ska jag skaka rumpa framför teven! Återkommer med resultat!

Puss


2 tankar om “Ännnnu en sotning!!

 • Sofie

  Skulle jag ändrat den skulle jag valt en annan ögonskugga som bas, den funkar någorlunda på ögonlocket men mellan ögonlocket och ögonbrynet ser det lite billigt ut, en diskretare färg mer åt beigehållet istället. Sotningen längst ut vid ögonen är för långt ner, ”toppen” ska va högre upp, inte så mycket på sidan som du har. och den är för hård i kanterna, skulle varit mer suddad för att få en diskretare och jämnare övergång. Det är lite svårt att se hur ögonlocket ser ut eftersom du inte blundar men som det ser ut att jag justerat färgerna lite och målningen av den gråa (?) ögonskuggan. Det är så jag har lärt mig, och så jag hade gjort! Sen gör ju alla som dom vill och man har olika ”rätt”;)
  Googla på sotade ögon, kommer upp jättemycket bilder då som du kan få hjälp av.
  sen föredrar jag att använda mig har färger åt de bruna hållet, mörk, mörk brunt istället för svart, och beige/brunt i övrigt för undvika de grå och vita (svart blir ju grått när man inte tar mycket färg) som lätt ser lite billigt ut i mina ögon.
  Hoppas det hjälpte lite:)
  (Ett leende på läpparna är också snyggt!;))

  Emily: Tack! 🙂 dock kan jag inte göra något åt färgen det är dem färgerna vi ska använda. Har dock ingen grå bara svart, vit och en rödaktig. Men tack för de andra tipsen! 🙂
  haha hade detta inte varit min trehundraåttielfte sotning hade det kanske funnits ett leende på bilden! 😉 Puss

 • Sofie

  Ska jag vara ärlig hade inte jag godkänt den. Jag är make up artist och det är inte så en professionell sotning ska se ut imo :/ Blir förvånad om den blir godkänd. Men den funkar bra som ”ut och röj make up” 😉

  Emily: okej, vad är det som är fel då?

Kommentarer är stängda.