Mot Malmö!


God morgon bloggen!

Om ungefär en timme ska jag och mami in till Malmö! Ska bli superkul! Behöver verkligen något nytt och inspirerande!

Dagens utvärdering av mina hemgjorda hudprodukter, rengöringslotionen är helt underbar, känner mig så himla fräsch efter att använt den, använder den dock bara på morgonen har inte 10 mins tålamod på kvällen så då blir det mild två istället! Dock fick jag göra tvärt om med hudoljan, eftersom det är honung i den är den väldigt klistrig och jag står inte ut med att det känns som jag har klister i ansiktet, så den använder jag bara på kvällen. I morse provade jag ren olivolja istället, känns lite fet men ingen klistermask iaf! 🙂

bloggmorningHyn ser lite bättre ut iaf! 😉

Nu ska jag ut med hundarna! Förresten eftersom jag är enormt sockerberoende hittade jag tio toppentips för att låta bli, lägger ut dem sen! 😉

Puss