Dagens shopping!


God kväll!

Shoppingrundan blev super intressant! Räddade livet på en stackars aloe vera (känner mig dock lite grym som lämnade kvar den andra), den stod intryckt i ett hörn och hade nog inte sett något vatten på evigheter, alldeles hängig. 🙁 Så grymt! När jag frågade personalen om dem sa hon bara något om att det var för stripig och obuskig (betyder det att man inte behöver vattna den?!) och erbjöd mig halva priset!

aloe vera

Stackars lite, men nu är den hemma hos mamma Emily!

På Entré var jag runt överallt utan att hitta någon kul alls, dock var det en bustier från h&m som fångade mitt intresse men h&m har jag här i ystad så jag tänkte jag kunde kolla in den en annan dag! Tills sista butiken, inne på Bikbok, hittade jag en super söt mysdress som jag bara var tvungen att köpa, var även på rea så den kostade bara 99;- per del! 🙂

mysdress 

Så skön! In love!

Hittade även en grej till men den får ni inte se förrän jag har resten till den! 😉

Puss