Naturligt värre!


God morgon underbara världen!

Idag ska jag bli 100% naturlig, eller iaf i mina hudvanor, hittade efter lite snokande en enkel rengöringslotion och en hudolja, ville bara använda enkla vanor som man oftast hittar i skafferiet, den enda jag måste köpa är jordgubbarna och kiwi!

Rengöringslotion: 

  • ½ skalad gurka
  • 1 kiwi
  • 5 jordgubbar

Mixa till jämn massa om rinnig, mixa i lite havregryn. Tvätta ansiktet med ljummet vatten, massera in lotionen i huden och låt verka i tio minuter, tvätta av!

Hudolja:

  • 1 citron
  • ½ dl olivolja
  • ett par msk honung

Får nog köpa lite med gurka också, annars blir det ju inget till salladen sen! 😉 Och två fina flaskor att hälla det i! 🙂

Ska snart iväg till mami och rida, hon har även en mixerstav som jag hoppas jag kan få låna! 😉

puss