En lördag till


God kväll bloggen!

Tiden går så fort när man har roligt! Har varit hos mami större del av dagen, blev en underbar ridtur, Laura känns skitfräsch för att ha fyllt 20 i år! Dock hanns inte klippningen med idag, eller snarare mami kände sig inte pigg för de! Säkert jag som smittat henne! Men det fixar vi i morgon istället! 🙂

bebisar 

Bäbisarna ville va med på bild idag! 🙂 Solstrålen i mitten hjälpte jag ut när hon skulle födas! Helt underbar liten tjej! Får jag ingen efterträdare ur Laura kommer hon nog bli det! 🙂

Fick köpa 9,7 kg superbilligt och superfint kött av mami, vi började med entrecote;

middag 

Så himla gott, dock lite för lite grönsaker, men man tar vad han har!

När jag åkte till mossan blev det sol och jag såg ingenting så jag fick dra på mig mina skit snygga brillor!

solglasomysse

Haha solglas och mysse känns ju såå seriöst! 😉

Nu sitter jag och fundera på vad jag ska hitt på i kväll?! Får nog ringa någon polare! Hade varit kul att gå ut i kväll!! 😉

Se u!