Dagens påsfynd!


Har varit hos mami hela dagen blev ett ordentligt pass med Laura på gärdet, hon blev alldeles svettig, på grund av all päls så imorgon blir det rakning! Tänkte åka och hoppträna nästa vecka och då kan hon ju inte bli supersvettig liksom! Lättare att hålla henne ren och fin också! 🙂

Det var när jag var på jakt efter ett par rena ridbyxor i det fördömda rummet(rummet alla våra ouppackad saker ligger efter flytten för snart 1,5 år sedan!) hittade jag två nya påsfynd! Älskar att hitta gamla, glömda kläder som känns nästa som nya igen! 🙂

Fynden;

bloggbild

Ett par supersöta rosa trekvartsbyxor med ros-broderier, supersköna en ljummen sommarkväll! Och en skön jeansjacka i en lite annorlunda modell med avtagbara ärmar så det kan bli en väst också! 🙂

Nu ska jag räkna på min budget och se om jag kan trycka in inköpen jag är sugen på att göra på ellos för min nya veckoklädsel! Mer info kommer sen! 🙂

Puss