Deppig! 2


deppig

Min sotning blev inte godkänd denna gång heller! Och jag kan inte hämta min bil förrän i morgon och då får jag gå dit i andra änden av stan! Plus att jag vet fortfarande inte vad det ska kosta, trots att han skulle ringa mig när det tittat på det och berätta vad det skulle gå på! Nu har det fixat det och jag har ingen aning om det kommer bli skitdyrt! Känns som min budget över nästa månad kommer spricka redan innan den börjat!! Längtar så efter en kram just nu!

Puss


2 tankar om “Deppig!

 • ida

  vad gör du för fel då? bedömmer dom en sminkning över
  kort?

  Emily: På denna saknades svart ögonskugga enda in i ögonvrån. Ska göra en ny i morgon, hoppas den blir bättre. 🙂 Ja då utbildningen är på distans skickar jag in bilder som min lärare granskar och bedömer.

  • ida

   pluggar du distans även studierna till kursen? hur lång är den?
   tänkt starta eget sen?

   Emily: Ja. Kursen är ca 6 månader lång.
   Är delägare i ett företag redan så jag tänkte bara lägga in en ny nisch i de förtaget! 🙂

Kommentarer är stängda.