Förkyld och bortprioriterad av ett flygplan!


God kväll kära bloggen!

Hatar att älsklingen släpar med sig massa smittor från jobbet! Hinner ju nästan aldrig bli frisk innan jag börjar hosta och snörvla igen! Är ju lagom kul att vara lite lagom hängig jämt! Gymkort är ju bortkastat! Haha nu är jag kanske lite negativ!

Älsklingen har precis fått hem ett nytt plan och då är jag plötsligt tråkig och får sitta ensam i soffan! Det värsta är att han säger att det kommer bli ännu värre när värmen börjar komma och utesäsongen hägrar! 🙁 Snart får jag väl boka möte med min egen kille! Hmf!

Nu ska jag ut med hundarna sen blir det rätt i sängen, hoppas jag är piggare imorgon! Då får det bli en sotning istället! Särskilt eftersom jag inte kan åka till mami nu när jag inte har någon bil! Har fått in hela november i arkivet iaf!! 🙂 Så något vettigt har jag hunnit med! 🙂

Sov nu så gott!

puss