Hemma hos mami!


God förmiddag bloggen!!

Sitter hemma hos mami, ska strax gå ut och rida! Wiii! Får nog skynda mig innan dimman blir för tätt! Trivs så himla bra ute i stallet! Blir mer avslappnad och lugn, problemen känns mindre och luften lättare att andas. 🙂 Undrar om det beror på miljön i säg själv eller om det är den lilla vanemänniskan i mig som är van vid denna miljö? 🙂 Skitsamma, skönt att hitta ett ställe att slappna av på iaf! 🙂

Var tvungen att klippa av alla naglarna då de skivade sig jätte mycket, konstigt, min nagelstyrka går i vågor, ibland är det jätte starka och ibland går de sönder hela tiden! Känns lite tråkigt att naglarna är korta nu men målade dem skitsnyggt för att liva upp dem lite! 🙂

bloggnaglar

Ljusrosa bottenfärg och vitt glitterlack uppe på(syns lite dåligt).

Nä nu ska jag ut! Ses sen!

Puss