Trött!! 1


God kväll underbara läsare!
Är så himla trött!! Har precis stått och skakat bort 200 kcal framför teven, vet inte varför jag blev så himla trött, hade tänkt mig 100 kcal till men det får vänta lite i så fall för nu orkar jag knappt stå på fötterna!!
En annan sak jag är himla stolt över är att när jag var i affären och handlade köpte älsklingen godis, och jag har bara tagit en liten bil inget mer, inget vräkande som slutar i dålig samvete, Wiiii! 🙂
Sen blir det armhävningar och situps, blev inga igår så idag måste det bli av!! 🙂
Puss


En tanke om “Trött!!

 • ida

  Vad är det du ”tittar på” när du bränner framför tvn?
  btw, hade du sett carmen electras ”sensuella tränings” dvd? isf, vart hittade du den? kan man ladda ner?
  suuupersnygg sminkning i början av VLOGGEN! 😉

  Emily: När jag tränar fraför teven är det med mitt xbox och Dance Central, skit roligt och super träning! 🙂
  Haha fick leta igenom bloggen länge innan jag hittade att jag skrivit om Carmen, tror jag ramlade över dem in något secondhand butik! Har letat på nätet men det var svåra att hitta nya. Dock kan jag säga att jag tycker de är lite överskattade det enda jag hade nytta av var vol. 4 med lap dancen, uppskattat av kille! 😉 Men den kan du nog med lite jobb få fram hela på you tube! 🙂
  Tack! Puss

Kommentarer är stängda.