Clearasil


God middag gott folk!!

Efter att ha tröttnat på mina gamla hudvårds produkter som jag tycker funkar dåligt, kände jag att det var dags att prova något annat, men det var lättare sagt än gjort att hitta något som jag tyckte passade mig, och var i min prisklass. Efter att ha gått och tillslut åkt runt hela stan, smart grej att göra på en dag som räknas som söndag, då få affärer är öppna. 😉 Kom jag hem med tre Clearasil produkter, gillar att hålla mig inom samma märke;

Clearasil Overnight Wash, ÖoB, 29:-

Clearasil Spot Clearing Pads, Superenkla att använda, Ica 41:-

Och som återfuktare, Clearasil Day & Night Defence Face Lotion, Coop Extra 70:-

Ska Prova dessa idag så kommer recension imorgon, en dags verkan, sen om ett par dagar och en vecka så får vi se hur det går med min hy! 🙂

Ha det gött, nu ska jag skaka rumpa och plugga!
Puss