Horoskop..


God morgon!

Nu vill jag börja se framåt för det känns som att jag inte kommer börja leva förrän om ett par veckor! Så nu snokade jag upp mitt horoskop för att se hur mitt 2011 ska bli! Har redan kollar in vad SOLO tror om mitt kärleksastro, är Oxe;

Årets utmaning: Att bryta mina rutiner och leva fullt ut!(absolut)

Resten passade dåligt in på mig så jag snokade vidare på internet och hittade en riktigt kul sida som berättade att jag är född på en onsdag! 🙂 dagenshoroskop.nu hittade dock nästan ingenting för året men för dagen och vecka, plus det kinesiska horoskopet och det keltiska?? Aldrig hört talas om innan, men jag är tydligen ett Kastanjeträd;

Personer födda i kastanjeträdets tecken är samhällets hjälpredor. De kan anpassa sig till alla tänkbara olika situationer och vill ha en hjälpande och stöttande roll. När en kastanjeträdsperson har hittat sitt ideal i livet blir de en kraftkälla. De är dock ganska uppoffrande och föredrar att inte ha en framträdande roll. Unga kastanjeträdspersoner behöver råd och stöd för att hitta sina mål i livet och sitt självförtroende.

Kastanjeträdspersoners styrka ligger utan tvekan i deras sätt att sikta högt vilket gynnar den närmaste omgivningen. Så fort ett sådant mål identifierats väcks en ovanlig styrka och beslutsamhet hos kastanjeträdspersonen utan att för den skull förbise omgivningens välmående. De är så flexibla att de gillar att göra sig av med gamla invanda mönster och traditioner för att komma närmare det uppsatta målet.

Kastanjeträdspersonens svaghet är resultatet av vilseledda styrkor. Om de envist driver igenom ett specifikt mål kan de verka kompromisslösa. Om de inte tittar till höger eller vänster utan endast fokuserar på att nå sitt mål kan de lätt missa livets olika aspekter. En instabil kastanjeträdsperson kan lätt bli uppoffrande och negativ i sig själv.

En kastanjeträdsperson skulle aldrig bygga något på flyktiga känslor eller ren sympati. De behöver djupa känslor och samhörighet med deras partner. När en kastanjeträdsperson väl har anpassat sig till sin partner öppnas oväntade världar av glödande känslor där trohet är en självskriven regel. Men deras konstanta rättframhet kan ibland göra dem svåra att leva med.

Passade ganska bra in på mig! 😉 I mitt Kinesiska horoskop är jag född i ormens år;

Ormar är en natur av motsägelser. Ormar är intellektuella, passionerade och ibland fruktade. Ormar kan sakna visst självförtroende vilket gör dem ägande och svartsjuka. Ormar är mycket självkritiska och kan ofta låtsas veta mer om saker och ting än vad de i själva verket gör. Deras förmåga att ta till sig information gör att de har fallenhet för forskning och akademiska studier. Ormar är svaga för makt och de umgås gärna med framstående personer och gillar dyra ting. De har en naturlig ledarstil och passar bra som t ex politiker.

Ormar är romantiska och passionerade partners, men en aningen mystiska. De är sentimentala men kan visa en svartsjuk sida och förlåter dig aldrig om du bryter ett löfte. Ormar litar helt på sig själva och har oftast alltid rätt. Ormar är uppskattade för sina humoristiska karaktärsdrag som de även behåller i kniviga situationer.

Ormar är duktiga med pengar och är påhittiga gällande att skaffa dem, de finner alltid ett sätt. De är skarpsinninga och lär sig alltid av sina misstag. Ormen är planerande och skapar sig alltid en helhetsbild innan beslut tas. Ormar gömmer sina känslor väl och kan undanfly oannonserat och överraskande.

Ormen passar bäst med tuppen och oxen. Ormen passar mindre bra med grisen och tigern.

Vet dock inte om det passade så himla bra på mig, hade gärna varit bra på pengar! 😉

Nästa veckanshoroskop;

Du drivs av att försöka förkovra dig på olika områden. Det här skiner igenom i allt du gör. Det behöver inte vara något som fungerar särskilt illa, för att du ska försöka räkna ut hur det kan göras bättre. Dessutom kan du känna ett lugn i situationer där andra blir stressade. Dela med dig av den här gåvan. Det är många som gärna skulle vistas i din närvaro.

Låter som en bra vecka! 🙂 Nu ska jag ut med doggisarna!

Puss