Tagen för givet!!


Är så trött på att bli tagen för givet hela tiden, bara för att jag erbjöd mig att göra en grej betyder ju inte det att jag ska göra allt?? 

Ordspråket: "Ge min lillfingern, så tar jag hela handen" är så slående nu. Ett erbjudande och det räknar med att jag ska göra allt inte ens fråga och jag hinner med det också, och ber jag om någonting får jag ett slarvigt halvfabrikat med massa fel som tar mig massa tid att fixa, eller något alldeles för stort som inte får plats inom ramarna.

Blir så besviken när jag försöker vara snäll får jag bara skit, det är verkligen en elak värld vi lever i! 🙁

Men nu är jag klar med det iaf, är det något fel får jag ta det då, nu tänker jag lägga det bakom mig och se framåt! Nu ska jag ut med hundarna sen dansa framför teven tycker jag förtjänar det! 🙂

Puss