Lyckad shopping!


God middag! 

Kom precis hem från shoppingrundan på stan, svinkallt var det och hade svårt att hitta något jag ville ha! Till slut när vi hade sprungit runt hela stan utan resultat och älsklingen var måttligt road, hittade jag ett par skitsnygga svarta jeansshorts på Lindex men för att de skulle passa var jag tvungen att hitta ett par hängslen! Vilket inte fanns någonstans!! Var så trött, hittade hängslen inne på Dressmann men där var kön en kilometer lång, så vi sa att vi skulle kolla in Brothers & Sisters också och hittade vi inte där skulle vi gå tillbaka till Dressmann. Är så himla glad att vi gick dit, frågade kassören som berättade att de bara hade beiga kvar, men det var perfekta för det är precis samma färg som skorna!! 🙂 Wii!!

Så nu är nyårsoutfiten klar! Bild kommer snart! 🙂

Puss