Chokladfondue och julbord


God kväll kära läsare! 

Kom precis från ett kul och intressant julbord med halva släkten hos mossan, har nästan blivit asocial av att sitta hem, så jag fick huvudvärk av alla människor överallt!! Men fick roliga julklappar, tex en chokladfondue ska bli jätte häftig att prova, dock en annan dag är så mätt nu att det känns som man nästa skulle vilja öppna magen och släppa lite på trycket! 😉 Två julbord, två dagar i rad är lite för häftigt för min mage!

Något annat som var väldigt kul, var att mina julklappar var väldigt uppskattade! 🙂 Sammet för själen när man gjort dem själv! 🙂 De fick två av mina halsband! :)Storasyster ville även ha matchande örhängen, superkul!! 🙂

Nu ska jag slappa lite framför teven och hoppas min onda axel går över så jag kan skaka lite rumpa till mitt nya Dance Central!! 🙂

Puss