Vilken dag!


God morgon!

Sorry att jag inte skrev igår om hur det gick på fotograferingen, men det blev sådant strul med tåg och bussar igår missade ett tåg och fick springa som en tok för att hinna med en buss!! När jag kom hem var jag så trött att jag trodde jag skulle somna sovande om jag inte la mig ner!

Fotograferingen däremot gick super bra och det var skit kul! 🙂 Dock nu när jag håller på att gå igenom bilderna ser jag att vissa teman inte funkade alls och serien med polaorid bilder blev helt förstörd pga av skuggor under ögonen, visst det går säkert att retuschera bort men ville ha dem helt råa, men det funkar ju inte nu. 🙁

Serien med Nyårsbilder blev dock skitbra och där är det många bilder som blev jättesnygga!! 🙂 Det blir nog en sådan som kommer hamna i headern! 😉 Men många bilder kommer bli ratade för att jag tycker jag blev för tjock!

Så istället för att fortsätta irritera mig på min kropp ska jag nu ta tag i det och bli nyttigare och äta oftare så jag aldrig blir så hungrig att jag börjar hetsäta allt jag kan komma över! 😉 Och hålla blodsockret i schack, så att jag slipper socker anfall! 😉

Ungefär så här ska mitt matschema se ut;

  • kl 6. Kaffe
  • kl 7. Frukost, 3 dl yoghurt, ½ l vatten med brustabletter, Multivitamin, järn och ginseng
  • kl 10. Mellanmål, Frukt och nötter
  • kl 13. Lunch, Sallad och kött(tex. kyckling, lax eller fläskkotletter.) och ½ l vatten.
  • kl 16. Mellanmål, Frukt och 1 dl yoghurt
  • kl 18-19 Middag, varierande men med en stor sallad till.

Sen i träningsväg tänkte jag fram jag har råd att köpa gymkort igen, ska jag köra mina fyra träningar varannan dag och konditionsträning genom jogging/promenad/hoppa hopprep i 60 min varje dag, vilket det blir beror på vädret att jogga i 7 minus är lite för kallt för mig! 😉

Så nu ska jag ut med mina trötta hundar sen är det dags för mellanmål! 😉

Några råa bilder kommer sen! 🙂

Puss