Många tankar…


God morgon!

Livet blev precis lite jobbigare, fotografen som jag ska till på söndag, sa att det är en modell till som ska dit, först tänkte jag "vad kul!" Alltid roligt att se någon annan framför kameran och har man tur kan man ju lära sig något nytt! 😉 Sen kollade jag vem det var och den andra tjejen är skit smal och ska jag vara lika smal som henne måste jag gå ner 8 kilo på två dagar! Lite orimligt! 😉

Hoppas bara det inte går ut över mitt självförtroende, har en tendens att känna mig tjock och klumpig i smalas sällskap! För det blir ju inte fint på bild!

Men nu ska jag träna, får göra vad jag kan för att bli lite snyggare och skriva julkort, vet att det var sista dagen igår!! Jag suger men ska försöka iaf! 🙂

Om det kommer upp en övning här, så har jag faktiskt kommit igång! 😉

Puss