Belöning!!


God morgon! 

Min morgon började visserligen piss, men det börjar jämna ut sig! Var uppe supertidigt för att köra lilla svärmor till stationen, sen gick i och la oss igen för älsklingen började inte förrän halv 10 idag, dock sov jag så tungt att när min kille kom in och väckte mig för att vi skulle duscha, vaknade jag inte och missade duschen, låter kanske inte så allvarligt men jag är en otroligt inbiten rutinmänniska och jag blev skitledsen när älsklingen berättade att han redan duschat!! Ganska fånigt!

Jag har kommit på ett sätt att få mig att äntligen ta tag i studierna; Om jag pluggar klart allt idag så jag har morgondagen fri att göra allt annat som sminkning och ridning, så ska jag gå och klippa mig då mina toppar börjar se ganska risiga ut! Tycker det låter super smart! 🙂 Så nu ska jag plugga!

Puss