Bort med finnar!!


När vinterkylan kom, exploderade det ut en massa finnar i hela mitt ansikte, har aldrig haft något större problem med finnar, men nu var det ganska irriterande, särskilt som det är trist finnarna förstör bilderna på fotograferingar, eller iaf ger fotografen en massa extra jobb med retuch. Så jag började med en massa jobbiga grejer(har tidigare aldrig använt något större alls, bara sminkborttagning och någon mask ibland) så varje morgon och kväll tvättade jag med rengöringsgel, ansiktsvatten och smörjde in med hudkräm och en speciell ögonkräm och peelade  1-2 gånger i veckan. Är ganska lat så det blev ju en del slarvande, då jag är för trött på kvällarna. 

Detta hjälpte inte mycket och jag tyckte det var skittråkigt, så jag har nu gått över till en rengörningslotion som både rengör och återfuktar, mycket enklare och tar bara en minut att göra och min hud har blivit mycket bättre, det enda jag använder mer är en lermask 1-2 gånger i veckan! 🙂

rengörningslotion

Denna rengörningslotion från Yves Rocher använder jag med kamomill du hittar den här, väldigt bra pris också! 😉


Min Lermask, Spa Face Care Mud Mask, finns på åhlens, asskön! 🙂

Puss