Kallt!


God kväll! Måste verkligen byta blogg nu!! Kan inte ens göra ett litet vanlig inlägg med mobilen på denna blogg!! blä! Så nu får det bli en ny och fin! 😉

Men iaf en liten uppdate från äventyret i malmö, till att börja med, det var en helt onödig resa, kom dit lite mer en timme innan och gick runt i malmö och frös som satan!! Nervös som ett vrak vad jag också!!  Sen när jag väl kom dit fick jag fylla i ett papper och så tog de 5 bilder på mig sen var det slut! De skrev på hemsidan att de helst ville att man kom dit så de fick träffa en, men jag kunde lika gärna skickat in bilderna hemifrån! För det var typ inget prat alls! :S

Dock fick jag inte heller reda på hur det gick!! Så nu får jag sitta hemma på nålar i ca två veckor och hoppas de hör av sig!! Jaja kanske bättre än ett nej direkt! Får hoppas de gillade vad de såg, hade varit super kul, men om inte ska jag fota med min favofotograf, då får jag be honom ta några polaroid bilder innan jag sminkar mig och skicka in dem till andra agenturer.

Nu har jag iaf haft pizza, glass och lussebulls frossa! Namnam!

Pus