Vilken dag!!


Gud idag är jag så trött på livet!! Varför måste allt ont hända på samma gång?? Åkte till mossan för hon behövde hjälp, kändes lagom kul ville ha den här dagen för mig själv så att jag blir så snygg som möjligt i morgon! Men är för snäll för att säga nej, så jag åkte dit och vägen dit var riktigt hemsk trodde jag skulle köra av vägen hela tiden!! men kom fram och hjälpte mossan allt frid och fröjd! Då backar mossan in i min bil och förstörde min högra framlykta!

Sen när hon åkt, skulle jag bara ge hästarna lunch och mocka min häst box, då springer en av unghästarna rätt under staketet och där står jag med en lös knappt tam häst på vägen!! När jag väl får tag i henne sliter hon sig och springer rakt igenom staketet tillbaka i hagen och vad ska jag göra med ett trasigt strömförande staketet till en hage med 7-8 hästar i?? Mossan svarar inte på telefonen och agrigatet är en bit bort! Vill ju inte ta i staketet när strömmen är på!!

Men jag tog risken att ha en massa hästar springande på gårdsplan och kutade bort till agregatet och tillbaka och där hade jag nog dagens enda tur, för alla hästarna var kvar! 🙂

Så nu är jag helt slut men jag lyckades iaf få tag i hårfärg så nu ska jag gå och färga håret! Kommer snart ut bilder på de tre byxor och tre linnen som det står i mellan att jag ska ha på mig imorgon!

Puss