Ljuset i tunneln!


Nu börjar det ljusna i mina bloggtrassel, valet står nu mellan två webbhotell, Surftown, som har en jättebra kampanj första året, dock är inte utrymmet så jätte stort 20 GB och bara 50GB trafik dock har jag ingen aning om hund mycket man behöver! :S Eller Binero som blev Sverige bästa webbhotell 2010, mycket mer plats 100 GB och 2000 GB trafik, plus att det är den enda sidan jag en så länge har kunnat betala månadsvis för det blir väldigt mycket pengar att lägga ut i början annars. 

Det får visserligen ändå vänta tills på fredag när man får lön, men det känns bra att ha lite fakta! 🙂 Får diskutera det med älsklingen när han kommer hem, vilket bara är 2,5 timmar kvar till! 🙂

Men nu blir det träning! 🙂

Ska bland annat göra denna övning;

Rumplyft

Vad den gör;

Den här lätta golvövningen jobbar på att tona och lyfta rumpmusklerna för att ge dig en snygg bakdel, och på samma gång tränas övre baksidan av låten.

Så gör du den;

Stå på alla fyra på mattan, med underarmar  och handflator i golvet. Din rygg ska vara rak och något under horisontell. Lyft ditt vänstra knä från golvet och höj hälen mot taket, sänk sedan knäet och korsa det bakom ditt högra ben, innan du återvänder till utgångsläget. Fortsätt med vänster ben i 30 sekunder och byt sedan till det högra för ytterligare 30 sekunder.

Lycka till!

Puss