Gäsp!


God morgon!

Det är så himla tidigt! Tisdagar är inte mina favorit mornar, älsklingen börjar tidigt så det betyder ur sängen halv 6 och det är tungt! Huvudet vill liksom inte vakna så tidigt och det finns inget vettigt att se på teven, funderar allvarligt på att krypa tillbaka i sängen igen! Men jag har ett möte kl 9 och det känns som om jag nannar igen kommer jag inte upp senare! 😉 jobbigt värre! 😉

Att göra lista för idag;

  • Avbeställa spotify, använder de aldrig känns onödigt att lägga 100 spänn i månaden i onödan. Klart!
  • Möte kl 9 Klart!
  • Sminka mamma, börjar bli sent med sminkningarna!
  • Träna alla 4 träningarna 3 klara bara gymmet kvar, måste kolla om jag fortfarande kan tränan på gymmet eller om mitt gymkort gått ut, då får jag göra de övningar jag kan hemma! 🙂 Gymkortet är slut 🙁 får bli hemma träning!
  • Läsa 3 kapitel ut min super stora engelska bok om psykologi
  • Och hitta ett webbhotell som jag gillar! 🙂 Nere på två iaf! 🙂

Ha en super dag!