Jisses vilken dag!


god morgon.. eller jag vet inte… inte riktigt i form idag.

Igår blev en otroligt onykter kväll, bästa polare kom över, jag skulle sminka henne men istället blev det många groggar och tvister! Gud vad mycket roligare tvister är när man inte är nykter! 🙂

Vi var överallt och snackade om allt! Så himla kul kväll, men den hade nog varit ännu bättre om jag varit en aning nyktrare. 😉 Men men sånt är livet, vaknade iaf hos henne och inte hos en främmande kille (bin there done that. fast självklart inte efter att jag träffat älsklingen).

Nu ligger jag bara i soffan och försöker hitta ett piggare tillstånd! 🙂 När hjärtat kommer hem från köringen med sin radiostyrda bil, blir det stekt ägg, stekt bacon och pannkakor med lönsirap! Namnam!

Bilder från igår kommer när jag fått den från min polare! 🙂

puss