Svar på kommentarer!


fick två kommentarer jag bara måste svara på!

hopeh; Tack så himla mycket för den underbara kommentaren, du förgyllde min dag! 🙂 Kan bara säga att självförtroende kommer (tyvärr i denna bransch) med åren. Att omge sig med människor som tror på dig gör också otroligt mycket. Stod och tvekade dagen innan om jag skulle åka eller inte och då sa min underbara kille(han har haft stor inverkan till mitt självförtroende), du vill ju detta så då är det väl bara att åka! Och jag är jätte glad att jag åkte för det låste upp mycket inom mig! 🙂

Men det är ju underbart att du blev nekad endast pga din längd och inte pga typ utseende eller så och kan du dessutom ändra på det är det ju bara att go for it nästa år! Får se hur reglerna ser ut nästa år men vi kanske ses där! 😉

Ha en underbar dag!  

Johanna; självklart men om det blir katastrof kan jag tvätta ur den mesta och kanske bara behöver en en snällare blondering, än om jag färgar det med riktig färg och blir missnöjd och måste blondera sönder det för att få tillbaka det jag har nu. 😉

Ha en underbar dag du med! 🙂

Puss