Ålder är bara en siffra!


God morgon!

Jag var på model castingen på nova igår, jag är otroligt stolt över mig själv att jag vågade, förvisso blev jag fälld av min ålder vilket är jättesynd eftersom det är det enda jag inte kan göra något åt, men hela upplevelsen var skitrolig, och det är något jag aldrig skulle ha vågat tidigare. Till och med mitt huvud säger till mig att jag inte var där, minnet av det är alldeles luddigt och fel, som en dröm men jag var där!! 😀

Men nästa  mål är att gå på öppen casting på Sweden models den 26/11 och då ska jag ha hunnit träna lite mer. 😉

Nu ska jag träna och färga håret, har bestämt att det ska fortsätta vara ljusblont, återkommer med en bild sen om jag har något hår kvar då! 🙂

bloggbild

Så såg jag ut på uttagning och med mina döläckra leopardfärgade stiletter.