Varför??


God morgon!

Idag har en gammal frågeställning kommit upp..

Igår när mossan ringde sa hon att hon skulle komma tillbaka idag på morgonen, och jag trodde henne. Idag när jag frågade när hon skulle komma hem säger hon ikväll, varför sa hon inte det redan igår??

Detta är något som händer väldigt ofta, mossan gör aldrig som hon säger.

Så varför sa hon inte det igår? så hade jag sluppit göra upp planer som nu antingen inte kan bli av eller måste omplaneras rejält. Men det som är allra konstigaste är att jag går på det varje gång, jag litar på henne trots att hon alltid ljuger eller ändrar sig, varför är jag så dum??? Till och med min kille som bara har känt henne i lite mer än ett år, vet bättre än jag. 🙁

Nu ska jag gå och dricka lite mer kaffe, sen får jag gå ut och ge hästarna frukost, något jag trodde jag skulle slippa, jaja livet är som det är, ska försöka komma iväg till nova iaf! 😉 önska mig lycka till.

puss