Timglaset!


Detta är en öving som jag tycker är super trevlig, kom bara ihåg att svanken måste vara kvar igolvet genom hela övningen annars får ni ont i ryggen dagen efter.

Vad den gör:

Genom att involvera sidomagmusklerna som formar din midja, syftar den här övningen till att ge dig den eftertraktade timglasformen! 🙂

Så gör du den:

Ligg på rygg, med utsträckta armar och handflatorna mot golvet. Lyft bägge benen och pressa samman dem tajt samtidigt som du pekar med tårna. Benen ska vara riktade direkt upp från höfterna. Engagera dina magmuskler genom att dra in naveln tajt mot ryggraden, och sänk sakta dina ben några decimeter till vänster. Håll, och återvänd sedan till mitten, innan du sakta sänker dem åt höger. Upprepa i en minut, försäkra dig om att svanken är kvar i golvet under hela övningen.

Timglasmidja here we come!

Puss