Happy!!


Idag har varit en helt jävla underbar dag!!! 

Började helt perfekt med att jag var bland det bästa i säker vapenhantering!! Gjorde allt perfekt! Sen lyckades jag nästan direkt på hagel på hare, vilket jag hade superproblem med i lördags. Dock misslyckades jag på hagel på duva, de två lerduvorna jag träffade har jag ingen aning om varför jag träffade :S!

Men sen till dagens höjdpunkt, jag lyckades riktigt bra på älgskjutningen!! Förvisso gick det inge vidare i början, men nu när jag vet exakt var jag ska sikta går det riktigt super!! Dock gör älgstudsaren RIKTIGT ONT! Aj Aj min axel är alldeles mosig!! Och en början till blåmärke börjar komma, men när det går så här bra kan jag inte bry mig mindre!

Plus en sak till, jag har ÄNTLIGEN fått mina nya penslar och de är precis som jag ville ha dem! Så himla lycklig just nu!! 🙂

Puss på er alla!!