Gymkort!


Idag ska jag köpa ett gymkort! 🙂 Var där i går, på Breeze Fitness och tyckte det var askul! Köpte bara för en gång då men idag blir det en månad! 🙂 Är inte jätte billigt, men får dra av det de jag betalade för träningen igår! Och sen var Älsklingsgubben så himla underbar så han gav mig ett träningsbidrag! 🙂 så utgiften blir inte så farlig! :) 

Sen har det öppet mellan 5-24 varje dag även helger vilket är supersoft!! 🙂 Då kan man ju anpassa träningen efter livet istället för att man måste anpassa livet efter träningen vilket hade fått mig att tröttna totalt!!

Så nu ska jag bli fit och fin! 🙂 Tvättbräda here I come! 🙂

Fick en fråga om vad jag har för BH-storlek vilket jag tydligen glömt skriva! 😉 Den är 70C och i vanliga affärer finns 70 enbart i A och det är lite trångt! 😉

Återkommer med bilder på mina nya underbart söta armband som jag fick av av en kompis som varit i Peking! 🙂

puss