Deppig


Egentligen har hela dagen gått riktigt bra, visst det ösregnar och hundarna tyckte promenaden var lagom kul, men jag har varit på gymmet i över en timme, och bokat tid så jag ska dit imorgon och få en genomgång av maskinerna det är ju också bra! Har nu köpt ett månadskort också och det är väl där jag blev lite besviken för jag trodde att avgiften skulle vara 499 för det är vad min polare betalade och då skulle jag kunna dra av avgiften jag betalade för träningen igår på 80 vilket ger en slutsumma på 419 kr. Dock fick jag betala för en extragrej som min kompis skulle få betala nästa gång då detta bara är en prova på månad, på 100 spänn så slut summan blev 519 och skulle jag sen inte vilja träna mer där sen har jag lagt 600 spänn för en månad det känns sjukt mycket och den hundringen stör mig asmycket och nu är jag heldeppig! 

Antagligen ligger det en del pms och lite höstdepression bakom min deppighet men den vetskapen gör mig inte gladare! längtar till Älsklingen kommer hem han kan alltid göra mig glad! 🙂

puss