Flyttdrömmar och sugmärken!


Är rätt trött på våran lägenhet, längtar efter att köpa en större bostad, har bara en hyres på 40 kvm och den börjar kännas lite och en bostadsrätt ger ju mer möjlighet att ändra om! Älskar att göra om och fixa iordning! :) 

Hittade en super fin dock var det det visning i dag för 3,5 timme sen så jag missade precis den! 🙁 Men sen måste jag skaffa mig ett fast jobb så jag kan få lån först, för min kille vill inte låna. Jaja en dag kanske jag får mitt drömboende….

Min kille är livrädd för sugmärken, fattar inte varför, sådan var han inte förr, tycker om sugmärken, det är ju en stämpel för att någon är intresserad av en och att man är upptagen(oftast ;)) och förhållandet är inte stenålders pensionärs-aktigt, fast det är kanske ett sådant förhållande han vill ha??