Siljansbackens Makeupskola


God morgon!

Det är på Siljansbackens Makeupskola jag utbildar mig till Makeup artist, den skolan har ett väldigt överkomligt pris 6700 för kursen och 2000 till för slutprovet men det är allt! 🙂 Och jag är väldigt glad att jag gjorde den ny för nästa år går priset upp, visst det kommer fortfarande vara billigt i jämförelse med andra för att denna är intensiv på tre dagar sen är det egen studier som gäller.

Vilket är tur för mig då har så mycket att göra att gå på på en skola flera dagar i veckan hade blivit svårt att få ihop!

Så nu kommer det bli många smink bilder här, hoppas ni berättar vad ni tycker om min makeup! 🙂

Fast denna vecka kommer jag bara gå och stissa till på torsdag när den aktionen på en makeupbox jag har bjudit på, på tradera går ut!

Men jag kommer ut med en bild här sen med den perfekta ridmakeupen 😉 tror det blir en sotning med lösögonfransar! 🙂

Ha det gött!