So much to do, so little time


Nu var det väldigt länge sedan jag skrev sist! Fy på mig! Men jag har verkligen haft fullt upp! 

Jobbar, pluggar både på heltid på högskolan till hälsocoach samtidigt som jag pluggar till Makeup artist;

en distans utbildning, det var tre intensiva dagar i Ronneby, super roligt och nu ska jag träna hemma i 5 månader och lämna in uppgifter på vägen! 🙂 skit spännande men höga smink kostnader!!! 😉 fast jag har världens tur och fick jätte bra tips om bra och superbilligt smink och jag har hitta en som säljer en makeupbox som är allt jag behöver och jag bara hoppas jag får den!! 🙂

Jo och så har jag köpt en radiostyrd bil, en E-Revo 1/16 VXL 🙂 super gullig, köpte den av min älskling när han skulle sälja den efter att han haft den i vecka för att köpa en större!! 🙂

IMG_0563

Nu blir det sängen! 🙂 Kommer med mer om allt som hänt i morgon!

Sov gott!