Nu ska jag bli vacker!


Eller ja mitt hår i alla fall! 😉 Har fortfarande inte riktigt bestämt mig hur det ska bli men har skrivit ut alla bilderna så får vi se! 🙂 Fast det blir nog bara klippning i dag då mitt hår fortfarande är ganska skadat och jag vill helst ha något kvar när jag varit hos frisören! ;) 

Men först ska jag ha ett skype möte, efter de är jag klar med hela gruppuppgiften 🙂 känns skönt hoppas bara den blir godkänd! 🙂 sen måste jag börja på min enskilda uppgift också, den ska ju var 7 sidor lång så det kommer ju ta en stund!!

Fast inte i morgon då har jag studiefri dag, för då är det min och älsklingens ettårsdag!! 🙂 Så då kommer det blir 100% älsklingen, ja det vill säga om han gillar min present annars blir det nog 0% älskling! haha men det tror jag nog! 🙂

Nu måste jag på möte!

Ciao!