Too much!


Jag + Sprit = dåligt, varför kan jag inte vara måttlig?? Så mycket som möjligt på kortast tid är inge smart när det gäller sprit! 6 glas vin tror jag det blev, och sen var jag imponerad av mig själv för att kunna stå på benen. Resan hem var både väldigt lååång och väldigt  kort, hade huvudet ut genom rutan till jag frös som ett as, sen lite till så att jag inte skulle spy! Mysigt värre fast jag måste säga att jag kunde mått sämre idag, har till och med tvättat redan! 😉 Och druckit typ över en liter vatten! 

Nä jag måste släppa fjortissynen på sprit och lära mig att dricka vettigt, annars får jag helt enkelt sluta dricka helt och hållet och bli nykterist! Och det låter lite tråkigt! 😉

Nu ska jag få min älskling att släppa sitt modellflyg och spela finans med mig istället! 😉

Ciao!