Både spännande och segt!


Böckerna är väldigt intressant! Håller på och läser "Coaching, vad – varför – hur" och den är rätt krånglig, tar säkert tre gånger så lång tid som en vanlig bok, men den får mig att bli ännu mer sugen på programmet! 

Fick fixat med mitt användarkonto igår, jätte kul, tills jag upptäckte att jag ändå inte kunde komma åt kursen då jag antagligen inte riktigt är registrerad än! Antagligen även därför csn inte kan hitta någon info om min utbildning! 🙁 Så nu har jag mailat några fler och hoppas jag kommer igång senare idag!

Men, men detta händer säkert för att jag var för aktiv i börjar, började maila folk och fråga redan samma dag jag fick reda på att jag kommit in trots att man inte behövde göra någonting, mer än berätta om man inte ville vara med.

Jaja jag har i alla fall och läsa, så får jag bara vänta och se! 😉

ciao!