Aldrig 100% glad!


Det måste alltid var någon/någonting som sätter små käppar i hjulet! Man får helt enkelt aldrig vara 100% superglad utan att någonting måste ta ner en på jorden igen! Som att det skulle vara skadligt att sväva bland molnen en stund?

Jaja, borde inte klaga egentligen, har äntligen kommit in på min kurs och prata med min grupp om första grupparbetet, har fått världens bästa uppgift, om det jag precis läst! 🙂 Dock måste jag åka till Göteborg på tisdag, men sj har rätt trevliga studentpriser så det löser sig, det enda som är drygt är att jag måste åka från ystad vid 5 urk!

Men det funkar iaf, vilket jag upptäckte att det inte gör när jag ska till Gislaved på seminarium nästa vecka, första tåget är framme 1,5h efter att jag börjar! så jag måste sätta mig i bilen och köra 27,5 mil x 2 för ett seminarium på 2,5 h! Det kallar jag urk! Ska se om det finns något annat sätt men tror inte det, snacka om pinne i hjulet, förstörde hela mitt humör!

Men nu ska nanna så jag orkar börja på min uppsats i morgon, den ska ju vara klar på tisdag och jag måste lära mig hur man skriver på rätt sätt också! Natti natti!